maanantai 3. tammikuuta 2011

talvi hohoi

Aattelin taas alotella vähän kirjotteleen :D Eli joskus viimeviikolla olin Maikulla ja ratsastettiin Clintonilla ja Jokella. Muistaakseni mentiin ilman satuloita ja meni tosi hyvin. Tuntu et pollet kuunteli paremmin apuja ilman satuloita :D
Lopetin kesän jälkeen Ellilässä käymisen, kun sieltä lähti helga ja kirppu on taas tiineenä ja nata sai varsan niin eipä siä oo enään mitään tekemistä mulle. Oisin siä vaan turhakkeena, viimeks kun kävin siä niin maikku oli mukana ja oli kyllä oikeen raskasta :D Oli ihan sika kuuma ja kerättiin monta ämpäriä ruohoo hepoille ja sit katkottiin koko laitumelta kaikki pajupensaikot pois ja kesti kyllä kauan. Kyllä siellä kesällä tekemistä ois ja paljon, mut talvella ei oikeen oo mitään niin turha mun sielä on siis käydä.
Ja Majiksella en ookkaan kans kesän jälkeen käyny. Ponit ja hepat on aika huonossa kunnossa, en uskalla ees käydä kattoon niitten kavioita, kun ei tuntunu sillonkaan asiat hyvin olla kun sielä jotkut ees kävi hoitamassa niitä poneja, mut saati nyt kun sielä ei ees kukaan käy. Sinne on tullu 1 uus hevonen ja 2 uutta shettistä, ja yhessä vaiheessa sielä oli 2 toista shetuu ja toinen oli joku näyttelyponi ja toinen joku nuori. Se nuori niistä kai on myyty, tai ainakaan sitä ei sielä oo näkyny, kun oon menny ohi.
Vois joku päivä kyllä käydä kattoon siä joku päivä että missä kunnossa ne hepat on. ;) No joo tuskimpa se ainut talli suomessa on missä asiat näin on, mut ärsyttää vaan tommonen :S Mut kieltämättä on kyl vähän ikävä niitä aikoja kun vielä kävin siel ja Ruffe oli siellä Tällä viikolla yritän keretä maikulle, niin sit hoidetaan hepat tietty ja ehkä ratsastetaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti